Sider

mandag 27. juni 2011

Hortensia og Paven i San Marino

Mens vi koste oss langs den italienske kysten, måtte vi benytte sjansen til å ta turen innom Europas tredje minste stat, San Marino. Dette skulle vise seg å ikke bli en veldig enkel affære da det skulle vise seg at Paven skulle besøke byen akkurat samme dag som oss! Vel vi klarte å komme oss til toppen, med et lite glimt av karen på vei opp i sin hvite bil. Vel oppe gikk vi fra borg til borg, hvor vi fikk utfordret "høydeskrekk" og om vi stole på eldgamle materialer...  Det var nydelige stenborger og utkikkstårn, med velfristerte plener og nydelige blomster.







Etter en lettere lunch med fantastisk utsikt, slentret vi nedover de sjarmerende gatene, men vi skulle ikke komme langt. Det var sperret av igjen, da Paven skulle besøke kirker rundt om i byen, om vi forsto det riktig. Vi dro opp kamera, og ble stående. Heldigvis fikk vi en skyggefull plass, da det i hvert fall ble to timer med venting. Det var jo ikke vits å prøve å komme seg noe annet sted, for bilen hadde vi ikke fått lov å kjøre med. Men ventingen skulle betale seg, da vi endte opp med å være, ja en 2-3 meter fra Paven.



A har tatt bildene av Paven, resten er mine.

søndag 26. juni 2011

Bric-a-brac i Annecy

I dag har vi vært på marked i [ANNECY], som ligger i de franske alper. Jeg hadde store forventninger... Jeg drømmer om å fylle opp bilen med franske skatter, men jeg vet ikke om A er like begeistret?









Men ingen fare, det var ikke det antikkmarkedet turistkontoret reklamerte med, søndag morgen i gamlebyen. Her var det grønnsaker og frukt og alt annet billig ræl... Og ikke av den fine sorten. Så greit, ingen fristelser som ble vanskelig å gå fra! Selve gamlebyen i Annecy er en flott middelalderby fra 1600-tallet, med sjarmerende bygninger og smug, brostensbelagte gater og gamle gateskilt.

Alle bildene er mine egne.

Kristine

When in Rome


...do as romans!






Vi har hatt solfylte, deilig dager i Roma, og fått nytt denne fantastiske byen til det fulle nok engang. Vi tok føttene fatt og koste oss rundt i byen med gelati, pizza og herlige pastaretter. Gleder meg allerede til vi en gang skal tilbake, Som kjent fører alle veier til Rom!

Alle har jeg selv tatt i historiske [Forum Romanum].

Kristine

lørdag 25. juni 2011

fredag 24. juni 2011

mandag 20. juni 2011

Maritim sommer

Det perfekte røffe kombinasjon av grått tre og kurv, med bomull og jeans finner du hos [Bohus] i sommer.











Alle bilder via [Bohus].

søndag 19. juni 2011

Opphengt i glassflasker

Nå om dagen er jeg opphengt i glassflasker, vel jeg har alltid hatt en stor kjærlighet for disse...



Via bloggen [Dandelion and grey].

torsdag 16. juni 2011

onsdag 15. juni 2011

I går kom kjolen!

Ja... og i dag drar jeg på 3,5 uker ferie. Snakk om skikkelig dårlig timing!!! Den kom ca 4 uker for tidlig!! Nå kan jeg gå å glede meg til å komme hjem igjen...


Ikke denne, men nydelig likevel! Via [Amsale].

mandag 13. juni 2011

Lett blanding

Gjennom bloggen til [Milla Boutique] kom jeg over denne lekre leiligheten. Den tilhører stylisten Marie Olsson Nylander og ligger i Skåne. Lekker miks av hvitt og industrielt, med etniske innslag samt tre, gull og sterke farger.


Dette stuebordet er fantastisk nydelig, hadde blitt perfekt i stua vår!



Og som dere vet ønsker jeg meg ny inngangsdør og en slik som denne hadde ikke vært å forakte...


Kontraster mellom gammel og nytt gjør interiøret spennende og interessant, som her med moderne stoler mot klassiske bord.




En slik gymbenk kunne jeg tenkt meg i gangen, perfekt! På [Milla Boutique] kan en få tak i en slik...




Dører med nydelig patina og myke lin gardiner. Og hvem vil ikke ha et slik speil? Sukk...



Kristine