Sider

torsdag 29. september 2011

4 favoritter

Jeg vil ha disse 4 hjem i skapet. Både sort clutch med gullnagler og oversized sølvveske, og ikke glem leopardskoene. Men ikke minst den fantastiske Mulberryveska! Sukk...




[via]

søndag 25. september 2011

House Doctor A/W 2011

Inspirasjon fra House Doctor for høsten 2011. Kjenner oppussingstrangen melder seg...










Turist i egen by

Lørdag ble en deilig dag! A og jeg dro på loppemarked, 3 ble det. Men dårlig med fangst der, en reisebok var alt som ble med hjem. Mye fint dog, spesielt på Majorstua skole, som alltid egentlig! Men på vei dit ble vi litt turister i egen by, som vi flere ganger har kommentert at vi bør bli flinkere til. Vi smiler alltid av turistene som knipser i hytt og pine og vi vender blikket mot fotoobjektet. Jo... vi har en ganske flott by!




Alle bilder tatt av meg.

Vil ha... NÅ!


[via]

Baderomsinspirasjon

Om 3 uker setter vi i gang med baderomsbygging i kjelleren. Gleder meg til badekaret som kommer!


Litt skrekkblandet fryd dog, da vi tok alle valgene for over 6 måneder siden, og jeg husker ikke helt hva jeg valgte da... Siden den gang har hodene våre vært fulle av bryllup. Men nå blir det deilig å bytte ut bryllup med hva som helst annet egentlig.



Siden vi i dag bare har et toalett og vask der vi skal bygge bad, blir det nok litt mer som kommer med i dragsuget. Er "redd" kjellerstua må tas etter at rørleggeren er ferdig. Men den trenger sårt en oppdatering, og det er å være snill.



lørdag 24. september 2011

Tid for te!


Crisp luft, store skjerf og røde blader... Det er tid for fyr i peisen og te. Jeg leter fortsatt etter en god myntete, noen som har tips?

Via [Sing the Sorrow].

onsdag 14. september 2011

tirsdag 13. september 2011

Også gutta da...

Det er mye elegant og tøft til gutta på klesfronten som både brudgom og gjest, også disse litt annerledes brystbukettene da...











Favoritten til slutt... Tidløst og elegant *SMIL*