Sider

fredag 30. desember 2011

Barnestolen fra himmelen?

Er den ikke fanstastisk? Denne skulle jeg gjerne hatt stående her hjemme ja, enda vi ikke har noen små. Er det en skolestol tro? Ser for meg sekken inni hulrommet under der!


tirsdag 27. desember 2011

Jul sa du?

For meg har det vært jul siden oktober, og det er trist å si at jeg liksom ikke er i kjempehumør for rødt, nisser og engler i hver en krok. Men det skulle det jo ikke bli heller. Julen 2011, kom ikke adventsstjernen opp i det hele tatt, mens vi hadde betongstøv i hele huset. Ikke noe juletre før 24/12/11 kl 15.08. Desember dette året, har vært i "karrierens" ånd... 
Varetelling = ingen julebakst.
Kveldsjobbing = ingen lammerulloppfriskning hos besteforeldre. 
Forsvunnet badebar = ingen adventsstjerne i vinduet.





Nyttårsforsetter... Jobbe mindre, julegaver ferdig innen 01/12/12, og grundig planlegging... Det er lov å prøve!

Og tusen takk til den utrolig hyggelige damen lille julaften kl 17.18, som hadde så medlidenhet med oss som jobber i serviceyrket. You made my day!

søndag 25. desember 2011

Køben før jul

Siste helg før jul var det duket for Køben-julebord med jobben til A. Dårlig med interiør denne gangen, grunnet innkjøp av en voldsomt stor, uhåndterbar og høyt elsket julegave fra [Illums Bolighus]. Men til august tror jeg vi skal få til en tur. Kjenner allerede jeg er klar.








fredag 23. desember 2011

Dette skal jeg bruke julen til

Akkurat når dette innlegget poster seg selv, låser jeg døra til jobben og tar hele 9 dager julefri. Tiden siden sommeren har bare blitt borte, og denne romjulen har jeg ingen planer om å gjøre noe annet enn de 4 aktiviteter nedenfor. Det skal bli så godt...


Via [My magical journey].