Sider

onsdag 30. mars 2016

Gult er kult...


...synes 2,5-åringen vår. Derfor tror jeg at soverommet hans kommer til å ende opp i grått og gult. Og det er jo helt ok, ganske kul kombinasjon det. Det viktigste er jo at han trives på rommet sitt og at han har fått vært med å velge noen ting han vil ha. Det hele begynte med [Sagokatt] fra Ikea. Vi skulle kjøpe "stor-gutt-seng" og da rasket Bastian denne med seg og dro den med seg gjennom hele varehuset. Så grå og skitten på den ene poten ble Tiger'n med sin nye eier hjem. 

Etter hvert som vi gikk gjennom varehuset, så ville Bastian ha med seg alt det gule kan kunne finne på veien. Og Ikea har jo faktisk en del av det... Her er noe av det som lille B ville ha med seg hjem. 

For en stund tilbake hadde Bastian har vært tufs hele uka, men da han endelig var på bedringens vei, dro vi en tur på Ikea og plukket med oss noen gule ting. Til hans kjempestore begeistring. Han har jo også endelig blitt litt mer interessert i å være der og leke også. Jeg må nok rekvirere litt hjelp fra min andre halvdel, for drill, boring og vegger er ikke jeg så god på. Og det er liksom siste kronen på verket og få noe opp på veggen.
 
[via]

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar