Sider

søndag 22. mai 2011

Terrassebygging

Etter å endelig ha kommet i gang med maling av hus og ikke minst "nybygget" terrasse og levegg med mer, så måtte jeg mimre litt om hvordan det så ut når vi overtok for 1,5 år siden.
August nærmer seg og begge to jobber instense og lange dager, og på kveldene går det i graving, bæring og snekring. Vi sniker oss sakte, men sikkert rundt hjørnet på huset, og vi får virkelig opp farten, ved hjelp av noen tørre dager.
En lørdag formiddag ryker hekken på et nederlag og snart ligger den slik utover fellesarealet. Kjedelig at jeg da hadde brukt flere timer på å frisere hortensiahekken slik at den ikke så ut som et villniss noen dager tidligere. Totalt bortkastet, men men...
Vi kommer til midten av august og det var nå tempo skulle tape seg betraktelig. Temperaturen falt og det regnet i ett sett. Vi innså at vi ikke kunne vente på været, det var bare å sette på arbeidslyset selv etter sene vakter på jobb. Dette skulle vise å bli noen lange uker... det tok sin tid før vi endelig kunne legge terrassebord her. Men hvor herlig var ikke det når vi endelig kom til det punktet.
Det skulle gå helt til midten av september før vi kom så langt som leveggen. De siste arbeidstimene gikk nok kun på ren skjer automatikk, VIL BLI FERDIG!!
Den nederste delen av plattingen ble til en gang i oktober, nesten 3 måneder etter vi startet. Sommeren 2011 skal virkelig nytes ute! Bare vi er ferdig med malingen...


Nå er vi midt i maleprosjektet av dette byggeprosjektet, se hvordan vi ligger ann [med malerkosten i hånden].

3 kommentarer:

  1. Det ble jo utrolig bra! Flinke er dere! :-)

    SvarSlett
  2. Hei, vi syntes denne terrassen ble så fin at vi delte innlegget ditt på facebooksiden vår :)

    SvarSlett
  3. Så flott å få se hvordan dette blir til skritt for skritt. Det er jo litt av en jobb, men duverden så fint det ble :)

    SvarSlett