Sider

fredag 8. juli 2011

Skulle det en mann til?

Etter å ha kjent meg igjen i en post på en bryllupsblogg at det kanskje var på tide å sette i gangå gjøre noen av de oppsatt gjøremålene, og ikke bare skrive om alt skal, satte vi virkelig i gang denne uka.

Og når en mann kommer inn i bildet blir ting gjort, det vet man! Her er det ikke tid til å sulle. Det startet med ringer mandag, og nå gleder jeg meg enda mer til å få enda en ring på fingeren. Tusen takk for kjempehjelp av min søte kusine C som hjalp oss med gode innspill, mens vi (vel bruden i hvert fall...)lenge hang over disken hos gullsmeden.


Tirsdag kom vi omtrent i havn med hele antrekket til A også. Skikkelig stilig ble det. Gleder meg til å se alt på dagen. Kjempegod hjelp og verdifulle innspill av en som virkelig hadde peiling.


Etter en tur til Sverige onsdag kom vi hjem med en 4 flasker med sprudlende, som må testes ut snarest!! Nå gjenstår bare å velge. Menyer er bestilt og på vei fra Nederland tror jeg det var? Litt andre smådetaljer til bordene er også kommet litt lenger. Men en del av jobben står igjen. Håper vi på dårlig vær til uken, så får jeg kanskje gjort det også? Skal jo tilbake på jobb likevel på mandag.


I dag var jeg og mamma på kjoleprøving av [kjolen som kom 5 timer før vi dro på ferie]. Det satt som et skudd :) Så nå henger den trygt hjemme hos mamma og pappa. Fikk til og med kjøpt meg et par sko som skulle vise seg å passe perfekt. Det er så mange lekre sko, men det er veldig mye veeeldig høye hæler, og det er ikke så lett å ha under brudekjolen.


Og som alltid har jeg store planer i de nærmeste uken, det er detaljer med borddekking, slør og kakevalg står langt opp på listen.

Ring: [meg], brudgom: [Style me pretty], borddekking: sannsynligvis via [Google] kjole: [Pronovias].

2 kommentarer:

  1. Så spennende og moro! Ettersom vi allerede har giftet oss og lever i en liten boble om dagen har vi nesten glemt festen og våre 90 gjester... Håper min mann kan være like effektiv som din ;)

    SvarSlett
  2. Min kommende mann hater at ting drar ut. Jeg vil gjerne se alle alternativer. Om han er fornøyd med noe tar han det! Jeg klarer ikke helt det, men dagen nærmer seg jo så derfor hjelper det på å ha en som får fart på sakene :)

    SvarSlett