Sider

søndag 31. juli 2011

Sommermat - Frittata

I sommervarmen er det godt med noe lett å spise, denne frittataen er kjempegod om den serveres lun, sammen med frisk salat og godt brød.


Oppskrift 4 porsjoner

8 egg
1 grønn squash i små terninger
2 vårløk i strimler
2 fedd finhakket hvitløk
2 dl melk eller fløte
1 ss margarin
1 ss olivenolje
12 cherrytomat, delt i to
6 amadinepoteter
50 gr revet gulost
Salt og pepper

Stek squash, vårløk, amadinepoteter og hvitløk til det er mykt. Visp sammen egg, melk/fløte og tilsett salt og pepper. Hell eggeblandingen over grønnsakene og fordel tomater på toppen. Dryss over ost. Stek frittataen i forvarmet ovn i 20-25 min på 200 grader, til den har stivnet og fått en gylden farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar