Sider

lørdag 30. april 2011

Sommer i hvitt







Kjole fra [Oasis], klokke og sko fra [Guess] og veske fra [Miu Miu].

Loppemarked-fangst

"Hva skal du bruke de til?"
Slik er gjerne svaret til min kjære A når jeg vil ha med meg hjem fra loppemarked. Men i dag ble det noe faktisk! Tre loppemarkeder i dag - Stabekk, Grav og Bygdøy. Det ble faktisk en ganske god fangst i dag også! På Stabekk fikk jeg kjøpt to digre kurver, som jeg tenkte å bruke til pledd eller leker... når ungene en dag kommer.



Tre eggeglass eller brennevinsbeger i tinn fra [Askvoll Brug], til 10 kr stk ble også med hjem fra Stabekk. Passer perfekt da jeg allerede har dekketallerkener og staker herfra!




Nå bærer det ut i hagen for å spyle de nye kurvene og gi dem en omgang med grønnsåpe, så skal de få tørke i den deilige solen vi har.

Loppis i dag!


Bilde via bloggen [Villa von Krogh].

Kristine

Instant Love! Hall


Noe middelshavsaktig over denn hallen, ELSK!

[via]

fredag 29. april 2011

Enda en nydelig kjole.. Sukk!


Via [Dagbladet].

Kjolen "alle" ventet på





Kate's vakre kjole minner om [Grace Kelly] og er designet av [Sarah Burton] for Alexander McQueen, som det hadde blitt spekulert i i tiden før bryllupet.

Alle bilder via [Google].
Kristine

Kate og William


Mest spent på kjolen jeg... og hagen i kirken!

To-do-listen vokser...

I går hadde jeg en kjempekoselig dag i deilig vær med min forlover. Da vi begge er forlovet gikk det i bryllupsprat kan en si. Kjoler, blomster, mat, sko, cava, hår, slør, innmarsj, utmarsj, smykker, dans, utdrikningslag, ringer, kake... puh! Denne uken som har gått har vi faktisk også fått gjort unna litt på [to-do-listen], dog den har vokst litt siden første utkast. 124 linjer... heldigvis er noen blitt grønne siden jeg startet.

Invitasjoner er bestilt! Selv er jeg (vi...) veldig fornøyd med valget og venter spent... Den opprinnelige idéen jeg fikk hadde ingen sjanse mot [den nye favoritten] jeg fant i mars. Inspirasjonen er fra amerikanske [Bella Figura], sukk...


Detaljer med frisør er i orden, og jakten på skoene har startet, her finner jeg masse nydelig, bare alt alt for høye. Som disse fra [Zara].


Kanskje jeg får litt inspirasjon senere i dag, dog det nok er uoppnåenlig!

mandag 25. april 2011

Badmington og Cava

Da er påsken over, det var sårt trengte fridager. Denne gangen på Ble med badmington og rosa cava. I deilig sommertemperaturer, ble det noen timer i hytteveggen med bare bikini også.
 



Men fridagene strekker seg litt lenger, da jeg har fri hele neste uke. JIPPI!! Og stor planer for hva vi skal få gjort disse dagene. Men litt avslapping skal jeg også få inn på agendaen...

onsdag 20. april 2011

Pop of yellow

Ønsker alle en

god påske

med et bilde fra [Jenna Lyons] hjem.


Noa Noa high summer 2011

Nå er ikke sommeren langt unna, og jeg gleder meg til florlette plagg i nude og hvitt og nyte svale kvelder ute.














Via [Noa Noa].

søndag 17. april 2011

Ombygget brannstasjon i Melbourne

Bydelen Richmond i Melbourne er pakket med kaféer og uteliv, parker og spennende butikker. Men brannstasjonen skulle ikke lenger i brukes...


Men bak den rød teglsteinskledde fasaden gjemmer det seg nå en fantastisk leilighet. Arkitektene bak [Morris Partnership] har designet en leilighet med massevis av naturlig lys, takterrasse med utsikt over Melbournes skyline. Og har firmaet gitt interiøret stramme linjer.



Den røffe teglsteinsveggen er lekker mot det rene enkle interiøret og ultramoderne kjøkkenet, som også fremhever hverandre perfekt. Dog jeg liker den gråhvite looken på teglsteinen på utesiden av bygget enda bedre enn innsiden. Stolene og spisebordet er lekkert. Noe slikt kunne jeg inspireres av etter jakten på det perfekte til her hjemme.






Sofabordet er også fantastisk nydelig. Tidløst, jeg ville aldri blitt lei det.



Soverom og bad er maskulint innredet og badekaret drømmer jeg om...




Kristine