Sider

torsdag 9. juni 2011

Bryllup... 100 dager!

Det er bare 100 dager til dere gifter dere!

Dette var "beskjeden" på siden vi har hos [Brudepikene]. Nå går tiden fort, og vi har hendene fulle med ferieplanlegging, vi drar jo om bare 6 dager!! Det skal bli så deilig. Men først er det litt planlegging, og i dag har jeg ambisiøse planer... Så i dag blir det en dag med blomster, kake, slør, bordkort og bordnummer tror jeg.

Må prøve å ikke ha en liste som er altfor lang heller. Nå skal jeg titte på [Say yes to the dress] for litt inspirasjon. Så håper jeg været holder seg.

Blomster: [...love Maegan] Kake:[How do I love thee] Slør: [Lilly] Bordnummer: Ukjent

2 kommentarer:

  1. Ja det går fort mot den store dagen :-) Her var det mange fine bilder. Været var du visst ikke så heldig med i dag, iallefall ikke her ute, men håper du koser deg med planleggingen likevel :-) og ikke minst, god ferie! blir dere borte lenge?

    SvarSlett
  2. Det går veldig fort, og været i dag hjalp ikke på. Så derfor ble det ikke noe konditoribesøk i regnet i dag. Men har fått kjøpt noen andre smådetaljer, som virker som blir det som tar opp mest tid. Vi drar på ferie onsdag kveld, og har da 3,5 uke ferie :) Det skal bli veldig godt.

    SvarSlett