Sider

søndag 23. januar 2011

Note to self: Learn to count!!

Syv dager senere og fem uker har blitt borte! IDIOT, det var ÅTTE måneder til bryllupet på mandag! Ikke ni. Dermed har det gått fem uker og jeg har ikke fått gjort noen verdens ting! Joa, den listen som ble nevnt i forrige mandag bryllupsinnlegg er skrevet. Her er noen bilder som ga hjernen min litt føde i løpet av dagen, mens "mappen" med bryllupsmusikk fra Spotify gikk i bakgrunnen her.


Fantastisk lyssetting, hvor nydelig det må bli når mørket kommer. Det er en litt vintage aktig feeling over borddekkingen, og det må være en opplevelse å feire bryllup i slike omgivelser.Jeg er helt forelsket i de små grønne kuleblomstene i buketten til venstre, må få noen som har peilig på blomster til å se på saken. Blomstene med den sorte detaljen er også lekker, kontrasten er nydelig. Er det en anemone tro?  

Under er det en intim og magisk atmosfære. Deilig bløtt lys. Norge har ikke så mye å velge mellom når det kommer til lokaler. Det er mye likt og lite hyggelige lokaler. Det hadde vært morro om det hadde vært litt som noe av dette jeg har blitt inspirert av her, gamle låver eller en flott hage med store gamle trær. Dog det ikke alltid så lett å planlegge et utendør bryllup i Norge. Heldigvis har vi fått et veldig flott lokalet, synes vi selv... Valget falt på [Drengsrud Hovedgård].Via [Once Wed].

1 kommentar:

  1. Så kodelig. Vi gifter oss også i 2011 og ser vi har funnet mange av de samme bloggene med herlig inspirasjon. Virker som DIY bryllup er langt mer populært i USA. Du har også funnet fantastisk inspirasjon jeg ikke har sett, men kommer helt klart til å følge flere av bloggene. Takk ;)

    Kirsti

    SvarSlett